Servicii personalizate pentru a crește performanțele companiei tale

AmoCRM poate fi adaptat și configurat conform nevoilor fiecărei afaceri. Noi nestrăduim să oferim cele mai bune soluții, pentru a contribui la îmbunătățirea proceselorși creșterea numărului de vânzări din compania ta.

Analizăm specificul companiei

Studiem cum au loc procesele și le reproducem în sistemul CRM. Identificăm soluțiile optime, pentru a crea un plan integral al proiectului.
anali
photo

Integrăm amoCRM

Facem setările de bază, optimizăm toate procesele și automatizam sarcinile de rutină. Ulterior, pentru a fi siguri că totul funcționează bine - testăm.
photo

Soluții existente

Datorită experienței, deja am reușit să testăm posibilitățile oferite de sistem. Astfel, venim din start cu cele mai eficiente metode, care vor simplifica procesul de muncă. De exemplu, integrarea amoCRM și 1C.
addons-bg-ru_2x
123

Conectăm telefonia IP

Integrăm amoCRM cu telefonia IP și setăm: scenariile individuale, filtrele de grupare a clienților, câmpurile cu informații despre clienți, notificările pentru apelurile pierdute, poșta vocală, redirecționarea și dispozitivele pentru comunicare.
123

Integrarea cu platformele pentru comunicare

Conectăm amoCRM cu rețele precum: facebook, instagram, viber, whatsapp, telegram,youtube. La fel, canalele de e-mail și SMS. Creăm șabloane prestabilite, pentrumesajele transmise manual și automat.
img
b91ab13c-99da-40f1-8

Setăm datele analitice

Configurăm sistemul în așa mod, încât acesta să genereze date statistice despre sursele de unde vin solicitările clienților.
b91ab13c-99da-40f1-8

Instruim personalul

Știm cât de importantă este adaptarea personalului la un nou mod de muncă. Oferim servicii de instruire și răspundem la toate întrebările, pentru ca schimbarea să fie una rapidă.
img
b91ab13c-99da-40f1-8

Suport gratuit

Odată ce amoCRM este integrat, suntem mereu aproape pentru a vă oferi asistența necesară. Comunicăm cu angajații și rezolvăm orice problemă ce apare pe parcurs. În caz de necesitate, schimbăm setările sistemului.
b91ab13c-99da-40f1-8

Comandați o demonstrație gratuită a funcțiilor amoCRM